22 Ekim 2008

M.O.İ #2


Yekten&tekten


21 Ekim 2008

St. Marry

20 Ekim 2008

Gemi Var Gemicik Var

Huzur doğada...


Slow down

Hızzz

Yeni bir uygulama ve buna katılım ricası

Değerli 320x üyeleri ve 320x okurları/takipçileri,

Puanlama sistemine geçildikten ve haftanın fotoğrafı uygulamasını hayata geçirdikten sonra bunu daha da keyifli hale getirebielcek yeni bir uygulamayla karşınızdayız:

-Üyeler ve site takipçileri etiketlerden tek tek üyelerin fotolarına tıklayıp her fotoya puanlama verebilir. Etiketlerin kastım misal # Roy Keane 'e tıklayarak bütün fotoğraflarımı görüntüleyip onlara puan vermeniz.

-Bu puanlamalar tamamlandığında ise tek tek bütün üyelerin puanları toplanıp fotoğraf sayılarına bölünerek üyelerin puan ortalamaları alınacaktır ve duyurulacaktır. Örneğin 30 fotoğrafım var 90 puanım var.Roy Keane: 3.00 ortalama,90 puan,30 fotoğraf şeklinde duyurulacaktır. Sıralamada foto sayısı ve puan değil ortalama esas alınacaktır. Puanın duyuruluş sebebi ise bu uygulamanın sürekliliğinin sağlamakta kolaylık sağlamaktır. Bir sonraki katılımda fotoğraf sayısı ve puan bilinirse sıfırdan hesaplamak yerine bıraktığımız tarihten hesaplama yapılabilir.

-1 Aralık 2008 saat 00.00'da fotoğraf yükleme ve puanlama 1 Aralık bitimine kadar durdurulacaktır. 1 aralık tarihinde fotoğraf yüklemeyiniz veya puanlama yapmayınız.1 Aralık günü yüklenebilecek fotoğraflar veya resimler puanlamada hatalara sebep olacaktır. Puanları ve ortalamaları duyurduğumuz andan itibaren yeniden resim yükleyebilir, puanlayabilirsiniz.

İyi karelemeler

Bağ

19 Ekim 2008

Artık herşey için çok geç...


Geçmişten günümüze

Dam