2 Nisan 2008

when i was an emo kid

emo kids @ taksim

2 yorum:

gastigo dedi ki...

föntürkler.genelde, 8o' lerin sonundan 9o' larin basindan kicina kadar olan surecte dunyaya gelmis, bazi bazi tiki tabir edilen, uçurtma kafalılardir.bunlarin saclari her daim, kuaforden yeni cikmis gibi fönlü, jölelidir.kiyafetleri trend, gorunus itibariyle son derece bakimli ama belki iki haftada bir banyo yapiyordur. yanindan gecerken, insanin burnunun diregini sizlatan doldurma parfum kokusuna karismis ter kokusu adami bayiltir. manasiz ve histerik bi dikkat cekme cabasiyla dolar tasar bunyeleri bu amorflarin..genelde, agzinda sicak patates varmis gibi konusur bu zirzoplar, anlasilmaz ne dedikleri. kafasini kaldirima sürtüp kivilcim cikartmak istersin.*kafalar fönlü.. ama cepte dolmus icin 25 kurus eksiktir.

http://gastigo.blogspot.com/2008/01/fntrkler.html

Büşra Mutlu dedi ki...

diğer şehirlerdeki durumu bilmiyorum ama istanbulun hemen hemen her yerinde görülmesi muhtemel kişiler.. tabi semtten semte değişiyo özellikleri. mesela kadıköy emoları var daha bi sosyetik oluyolar, rexx'in önünde takılıyolar filan.. varoş emoları var genel mekanları bakırköy carousel önü.. taksim emoları her yerden geliyo zaten.. hepsi farklı farklı ama tabi hepsini birleştiren bi özellikleri de yok değil..
bütün olayları herhangi bi bar, alışveriş merkezi vs. önüne gidip bütün gün orda dikilmek, ardından fast food dükkanlarının tuvaletlerinin aynalarından "aman ne kadar çok eğlendik.. ne çılgınız biz.." temalı fotoğraflar çekip yonja profillerini daha çok insana ulaştırmaya çalışmak..